slider kép

Klubfoglalkozás

  program időtart résztv száma alkalom alk/óra Program kezdési ideje Foglalkozás napja/ideje
Klubfoglalkozás óra   havi heti      
Szülők klubja - gyermeknevelésről 30 10   1 2  2018.05.hó-2018.08 hó  vége
Generációk klubja 30 10   1 2  2018.05.hó-2018.08 hó  vége
Szülők klubja - gyermeknevelésről 30 10   1 2  2019.01.hó-2019.04.hó  pénteki napokon 10.00
Generációk klubja 30 10   1 2  2018.05.hó-2019.08 hó  szombati napokon 18.00
Fittness műhely (Gerinctorna-jóga,aerobic,) 30 10   1 2  2018.10 hó-  hétfői napokon 18.30
Fittness műhely (Gerinctorna-jóga,aerobic,) 30 10   1 2  2018.10 hó-  hétfői napokon 18.00
Language change,nyelvi komp fejl. Angol 60 10   1 2  2019.03.09  szombati napokon 10.00
Language change,nyelvi komp fejl. Olasz 60 10   1 2  2019.03.16  szombati napokon 10.00
Munkaerőpiaci reintegrációs klub 60 10   1 2    

Szülők Klubja

A foglalkozások általános célja:
A foglalkozás célja a gyermek és az anya közti fizikai és szellemi kapcsolatok elméleti és gyakorlati megismerése. A szülő elméleti felkészítést kap a különböző fejlődési szakaszban lévő csecsemők fejlődéséről és gondozásáról (1-3 hónap, 3-6 hónap, 6-9 hónap, 9-12 hónap), mely a csecsemők tudatállapotairól és fizikai állapotukról is egyaránt szól, legyen szó sírásról, nevetésről és az érintés fontosságáról. A gyermekek étrend kialakításáról, szabályairól, anyatejes táplálásról, konyhatechnikákról elméleti és gyakorlati tudást szerez. A gyakorlat orientált foglalkozások során pedig az anya - különböző masszázs technikák elsajátításával - nyugtathatja gyermekét, és ismerheti meg kapcsolatuk mélységét. A napi rendszerességű babamasszázs a baba életének és egészségének sok területén fejtheti ki jótékony hatását.


Generációk Klubja

A foglalkozások általános célja:
A foglalkozás alapvetően az emberek életkorukból adódó különbségek feltárása szolgál. Lényegében egy lehetőség nyújt a különböző generációk egymás megismerésére, elfogadására. A generációk interakcióban tudnak lépni egymással, és tapasztalatot, tudásanyagot, hagyományt, élményeket, régi és új információt cserélnek egymással. Egymástól tanulnak, egymás mellett fejlődnek egymás által. A foglalkozás fejleszti a generációk közötti kommunikációt és társadalmi szolidaritást. Közös tevékenységekkel és programokkal válnak egy közös csoport tagjaivá. A résztvevők megismerik a különböző generációkat (X, Y, Z és alfa generáció).


Fitness- Gerinctorna

A foglalkozások általános célja:
A foglalkozásokon a résztvevők megismerik az emberi testtel, az ízületekkel, a gerinccel és izmokkal összefüggő mozgáskultúrákat. Különböző gyakorlatokat sajátítanak el, amelyekkel megkönnyíthetik a hétköznapok során végzett fizikai tevékenységeiket, és erősíthetik testüket és lelküket egyaránt. A gyakorlatok során izomerősítés, relaxáció, nyújtó gyakorlatok és prevenciós gyakorlatok is bemutatásra kerülnek. Cél, hogy a résztvevők a későbbiekben otthoni körülmények között is el tudják végezni a tornagyakorlatokat, és rendszeresíteni tudják a további életük során a fitt és egészséges életért.


Fitness- Zumba

Feltöltés alatt...


Munkaerőpiaci reintegrációs klub

Feltöltés alatt...


Language change, nyelvi komp fejlesztő foglalkozások Angol

A foglalkozások általános célja:
A nyelvtudás korunk egyik legalapvetőbb ismeretének számít, nélküle nehezen lehet a világban tájékozódni, kommunikálni vagy tapasztalatokra szert tenni. A foglalkozás keretein belül intenzív angol nyelvismereti tudásanyag átadása zajlik, ahol a résztvevők megismerkednek az angol nyelv rövid történetével, az alapmeghatározókkal, kiejtési szabályokkal, nyelvtani, morfológiai alapokkal emellett számos kommunikációs gyakorlat által köznapi szituációk megoldására is képesek lesznek angol nyelv terén.

Az angol nyelv számos sajátos hétköznapi szófordulata, kérdező módja és a kulturális szokásaik is bemutatásra kerülnek, hogy ne csak megtanulják az angol nyelvet, hanem meg is értsék azt. Célunk, hogy a foglalkozás végére a résztvevők önállóan tudjanak helyes mondatokat alkotni, levelet írni és könnyedén kommunikálni a hétköznapi életben.


Language change, nyelvi komp fejlesztő foglalkozások Olasz

A foglalkozások általános célja:

A nyelvtudás korunk egyik legalapvetőbb ismeretének számít, nélküle nehezen lehet a világban tájékozódni, kommunikálni vagy tapasztalatokra szert tenni. A foglalkozás keretein belül intenzív olasz nyelvismereti tudásanyag átadása zajlik, ahol a résztvevők megismerkednek az olasz nyelv rövid történetével, az alapmeghatározókkal, kiejtési szabályokkal, nyelvtani, morfológiai alapokkal emellett számos kommunikációs gyakorlat által köznapi szituációk megoldására is képesek lesznek olasz nyelv terén.

Az olasz nyelv számos sajátos hétköznapi szófordulata, kérdező módja és a kulturális szokásaik is bemutatásra kerülnek, hogy ne csak megtanulják az olasz nyelvet, hanem meg is értsék azt. Célunk, hogy a foglalkozás végére a résztvevők önállóan tudjanak helyes mondatokat alkotni, levelet írni és könnyedén kommunikálni a hétköznapi életben.

X