slider kép

Műhelyfoglalkozás

  program időtart résztv száma alkalom alk/óra Program kezdési ideje Foglalkozás napja/ideje
Klubfoglalkozás óra   havi heti      
Patchwork 20 10 1   4 2018.12. hó-2019.04. hó 3. szerda 17 óra
Csináld magad! műhely 20 10 1   4 2019.02.hó.-2019.06.hó 4. szerda 18 óra
Személyiségfejlesztő - önismereti műhely 20 10 1   4 2019.05.hó-2018.09. hó vége
Zenei Műhely 20 10 1   4 2019.05.hó-2018.09. hó vége
Language change,nyelvi komp fejl. Angol 20 10 1   4    
Language change,nyelvi komp fejl. Olasz 20 10 1   4    

Patchwork:

A foglalkozás általános célja:
A foglalkozásokon résztvevők megtanulhatják, hogy mennyi mindenre használhatják a képzelőerejüket és a kézügyességüket. A saját kezűleg készített mutatós egyedi textíliákkal és díszekkel könnyen tudják szebbé tenni otthonukat, vagy egyedi ajándékokat meglepni szeretteiket.

A tanfolyam az önálló alkotás lehetőségét kínálja a résztvevőknek, ahol leginkább a nagy ünnepekre és kisebb alkalmakra készült textíliák és díszítő elemek elkészítésének módszereit, anyaghasználatát sajátítják el. A tanfolyam minden foglalkozásán egy jól használható tárgyat készítenek el a résztvevők, különböző foltvarró technikákkal ötvözve.


Zenei műhely:

A foglalkozások általános célja:
A zenei képességek fejlesztése hallás, ritmusérzék, intonációs érzékenység, fogékonyság a dinamika és a hangszín különbségeire, zenei memória és fantázia, előadói és manuális készség, a zenei karakterek iránti érzékenység kialakítása. A gitár hangszer, mélyebb megismertetése a résztvevőkkel.


Személyiségfejlesztő - önismereti műhely

A foglalkozások általános célja:
A foglalkozás a személyiségfejlesztői és önismereti technikákról ad mélyreható betekintést műhely formájában. A műhely keretében a bemutatott elméleti anyagok személyes gyakorlati módszer keretében kerülnek feldolgozásra a résztvevőkkel. A résztvevők elsajátítják a különböző technikákat, ezáltal megismerik önmagukat, képesek lesznek a személyiségfejlődésre és az alkalmazott technikák segítségével könnyedebben vívják meg az élet harcait. A technikák birtokában a résztvevők tudatosabban és sikeresebben oldják meg problémáikat, eredményesebben kezelik társas kapcsolataikat és konfliktusaikat. Kudarcaikat képesek lesznek feldolgozni és ezek után új célt találni. A műhely elméleti anyaga több sikeres és szakmailag elismert pszichológus és pszichiáter több éves kutatásán alapszik. "Az önismeret önmagunk megértésére irányul és azt jelenti, hogy a személynek reális képe van saját személyisége összetevőiről, határairól és lehetőségeiről, ismeri viselkedésének rugóit, hátterét, motívumrendszerét, helyesen ítéli meg az emberi kapcsolatokban játszott szerepét, hatását. (Pálffy, 1989)."


Csináld magad!

Feltöltés alatt...


Language change, nyelvi kompetenciafejlesztő műhelyfoglalkozás

Feltöltés alatt...

X